Zemgales kulinārā mantojuma centrs

ZEMGALES KULINĀRĀ MANTOJUMA CENTRS darba plans
Zemgales kulinārā mantojuma centra darba plāns

Zemgales kulinārā mantojuma prezentēšana Latgalē

11.06.2021

Par tradīciju jau ir kļuvušas ikgadējās biedrības “Latgales kulinārā mantojuma centrs” biedru sanāksmes, vadītāja Tatjana Kozačuka, kurā tiek aicināti piedalīties arī pārēji Latvijas kulinārā mantojuma centri, lai iepazīstinātu ar saviem paveiktajiem darbiem.

Gaileņu ēdieni Zemgales kulinārā mantojuma pūrā

11.06.2020

Mūsu ģimenē ēst gatavošana vienmēr ir bijusi kopīga tradīcija, tādēļ arī izvēlējos mācīties tehnikumā par ēdināšanas pakalpojumu speciālistu. Es apjautājos savai mammai kādas gan bija receptes viņas bērnībā? Viņa teica, ka bija daudz receptes ko viņas ome un viņas mamma taisījušās, bet vienas no gardākajām ir saistītas tieši ar mūsu mežu bagātību – gailenēm.