Zemgales kulinārā mantojuma centrs
Zemgales kulinārā mantojuma centra darba plāns
Zemgales kulinārā mantojuma prezentēšana Latgalē
11.06.2021Par tradīciju jau ir kļuvušas ikgadējās biedrības “Latgales kulinārā mantojuma centrs” biedru sanāksmes, vadītāja Tatjana Kozačuka, kurā tiek aicināti piedalīties arī pārēji Latvijas kulinārā mantojuma centri, lai iepazīstinātu ar saviem paveiktajiem darbiem.
Gaileņu ēdieni Zemgales kulinārā mantojuma pūrā
11.06.2020Mūsu ģimenē ēst gatavošana vienmēr ir bijusi kopīga tradīcija, tādēļ arī izvēlējos mācīties tehnikumā par ēdināšanas pakalpojumu speciālistu. Es apjautājos savai mammai kādas gan bija receptes viņas bērnībā? Viņa teica, ka bija daudz receptes ko viņas ome un viņas mamma taisījušās, bet vienas no gardākajām ir saistītas tieši ar mūsu mežu bagātību – gailenēm.