Zemgales kulinārā mantojuma Lieldienu piedāvājumā

Iepazīstiet Zemgales kulināro mantojumu un iedvesmojieties savam svētku galdam.

 

Afišas dizaina autore Aurēlija Rubene 2GD.

 

PIRMDIENA 25.03.

Pamatēdiens: Sacepta zivs fileja sarkanā marinādē

Deserts: Rabarberu deserts ar auzu kraukšķi

 

OTRDIENA 26.03.

Pamatēdiens: C/g karbonādes cepetis ar saceptiem dārzeņiem

Deserts: “Lieldienu” ar brūkleņu mērci

 

TREŠDIENA 27.03.

Pamatēdiens: Gardā siļķe ar biezpienu un marinētiem sīpoliņiem.

Deserts: Rupjmaizes kātojums ar dzērveņu mērci

 

CETURDIENA 28.03.

Pamatēdiens: Putraimu biezputra ar grauzdētu bekonu un sieru

Deserts: Vaniļas mērce ar jāņogām

 

Lai labi garšo!

Lieldienas_kulinaraismantojums
Zemgales kulinārā mantojuma Lieldienu piedāvājumā