Ogres tehnikuma Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas audzēkņi piedalās ikgadējā konkursā Monin Junior Cup 2025

2025. gada 20. februārī Rīgas Tūrisma un radošās industrijas tehnikumā notika bezalkoholisko kokteiļu gatavošanas konkurss Monin Junior Cup 2025. Audzēkņiem bija jāgatavo kokteilis pēc savas izstrādātas individuālas receptes trīs porcijās. Ļoti būtiska bija arī kokteiļa gatavošanas metode, garša, noformējums un glāze, kurā kokteilis tika pasniegts vērtēšanai žūrijai.

Ogres tehnikumu šī gada konkursā pārstāvēja 2. kursa grupas audzēkne Anna Fiņaka ar savu kokteili “Forbidden Fruit”, kura pamatā bija sarkano apelsīnu sula, passion augļu un zemeņu sīrups, laima sula. Tāpat konkursā piedalījās arī 3. kursa EP grupas audzēkne Daria Fedutenko, kura gatavoja kokteili “Minted Dew”, kura gatavošanā tika izmantots gurķu un piparmētru sīrups, citronu sula un minerālūdens. Savukārt 3. kursa VP grupas audzēknis Jānis Titarenko savam kokteilim “What Now?” bija izvēlējies citronu, upeņu un sarkano greipfrūtu sulu, kā arī līčiju sīrupu.

Paldies Viesnīcu un restorānu pakalpojumu nodaļas profesinālo mācību kursu pedagogam Lilitai Melderei par audzēkņu sagatavošanu konkursam!