Meistarklase sadarbībā ar Fazer, Pavāru klubu, Unilever Food Soulution un Violife
Ogres tehnikumā 2024. gada 28. februārī norisinājās profesionālās pilnveides seminārs “Kafijas pauzes un banketu stila” Viesmīlības un restorāna servisa nodaļas audzēkņiem un pedagogiem.
Seminārs notika sadarbībā ar SIA Fazer Latvija, biedrību Pavāru klubs, SIA Unilever Food Solutions un SIA Violife Profesional. Seminārs iesākās ar praktisku meistarklasi ko vadīja trīs šefpavāri – Artūrs Arnicāns, Santa Adata un Mārtiņš Plotnieks. Audzēkņi sekoja līdzi šefpavāru norādījuiem un kopā izveidoja četra veida uzkodas uz Fazer Latvija maizītēm, ko var izmantot gan kafijs pauzēm, gan brokastu idejām.
No produktiem tika izmantoti Fazer produkti – polārmaize, lavašs, tumšās doniņas. Savukārt Unilever Food prezentēja gaļas aizstājējproduktus – vegānos vistas nagetus un vegāno malto gaļu, ko papildināja Violife Professional vegānie produkti kā piemēram putota majonēze un krējums, kas nesatur dzīvnieku izcelsmes produktus.
Paldies SIA Fazer Latvija Lielo klientu tirdzniecības vadītājai Valdai Hakovai un visiem iesaistītajiem šefpavāriem par lielisku meistarklasi un ar iespēju iepazīt vadošus pasaules līmeņa uzņēmumus un gūt jaunu pieredzi.