Eiropas eksāmena un viktorīnas “Atklāj Eiropu” rezultāti

Š.g. 9 .maijā Ogres tehnikumā un visā Eiropā tika atzīmēta Eiropas diena! Šī diena tiek veltīta mieram un vienotībai Eiropā. Katru gadu par godu šai dienai Eiropas Savienības māja organizē Eiropas eksāmenu, kurš norisinājās arī šogad no 7.maija līdz 9 maijam tīmekļa vietnē www.esmaja.lv. Mūs informēja, ka no Ogres tehnikuma šajā eksāmenā piedalījās 5 audzēkņi: Viktorija Klāsupa, Sindija Krūmiņa, Beāte Dišlere, Verners Grandbergs un Dāvids Novikovs. Liels paldies par atsaucību un dalību eksāmenā, mēs to novērtējam!

Vairāk kā 80 Ogres tehnikuma audzēkņi, pedagogi un darbinieki pārbaudījuši savas zināšanas, piedaloties Starptautisko attiecību nodaļas organizētajā Eiropas dienas viktorīnā “Atklāj Eiropu”. Jāsaka, ka rezultāti kopumā bija ļoti labi, bet vēlamies no audzēkņu vidus izcelt Viktoriju Klāsupu, Arti Jarmalaviču, Oskaru Šķiņķi, Ernestu Plūci, Zani Varņecku, Oskaru Simtnieku, Aļonu Kļavu, Ričardu Zaveli un Melisu Čaksti, kuru veikums viktorīnā vērtējams kā ļoti augsts. Vēlamies teikt lielu paldies arī pedagogiem un darbiniekiem – Lindai Pastarei, Agnesei Pastarei, Intam Lūsim un Edītei Šubrovskai, kuri ar lieliskiem rezultātiem piedalījušies aktivitātē! Liels paldies – pārsteigums sekos!

Eiropas Savienības piedāvātās iespējas izmanto arī Ogres tehnikums – ik gadu no mūsu izglītības iestādes vairāk nekā 100 audzēkņi un 30 pedagogi dodas Erasmus+ apmaiņas mobilitātes braucienos uz dažādām Eiropas Savienības valstīm un Eiropas Savienības kandidātvalstīm!

Protams, šobrīd, kad mobilitātes braucieni netiek īstenoti, mēs piedāvājam dalību virtuālajās aktivitātes! Bet neuztraucies, līdzko beigsies ceļošanas ierobežojumi, mēs atsāksim organizēt fiziskās mobilitātes.

Ja tev ir interese uzzināt vairāk par Erasmus+ iespējām, ko piedāvā Ogres tehnikums, droši raksti Starptautisko attiecību nodaļai uz e-pastiem anete.ozola@ovt.lv vai sigita.jasinska@ovt.lv.