Ogres tehnikuma audzēkņi konkursā SkillsLatvia 2024 izcīna medaļas!

No 8. līdz 11. maijam Rīgā notika nacionālais jauno profesionāļu meistarības konkurss SkillsLatvia 2024. Konkurss pulcēja vairāk nekā 110 konkursantus no profesionālās izglītības iestādēm Latvijā. Jaunie profesionāļi divu dienu laikā demonstrēja savas prasmes nozaru ekspertu veidotos darba uzdevumos 20 prasmju konkursos. Konkurss ar moto “Uzvar darītājs!” jau septīto reizi atklāja labākos jaunos profesionālos talantus Latvijā.

Jauno profesionāļu meistarības konkursā savas teorētiskās un praktiskās zināšanas demonstrēja 7 Ogres tehnikuma audzēkņi uzrādot ļoti labus rezultātus, iegūstot 1. sudraba medaļu un 2. bronzas medaļas, kā arī iegūstot trīs 4.vietas, un vienu 5.vietu!

        Esam lepni un gandarīti par mūsu audzēkņu sasniegumiem konkursā!

Apsveicam jaunos profesionāļus un liels paldies pedagogiem par ieguldīto darbu un laiku audzēkņu sagatavošanā konkursam!

Nominācijā “Smago spēkratu tehnoloģijas” 2. vieta – Gustavs Baļčūns (4SM), pedagogs Andris Tilaks

Nominācijā “Datortīklu administrēšana” 3. vieta – Markuss Strods (3DT), pedagogs Viktors Ceiruls

Nominācijā “Restorānu serviss” 3. vieta – Matīss Arnolds Paupe (3VP), pedagogs Lilita Meldere

Nominācijā “Skatlogu dizains un noformēšana” 4. vieta – Samanta Līkanse (2VD), pedagogi Sanita Mūrmane Miķelsone, Velga Kaļeiņikova

Nominācijā “Ēdienu gatavošana” 4. vieta – Patrīcija Bondaļuka(4EP), pedagogs Zinaida Bāra

Nominācijā “Smago spēkratu tehnoloģijas” 4. vieta – Artis Geižāns (4SM), pedagogs Andris Tilaks

Nominācijā “Smago spēkratu tehnoloģijas” 5. vieta – Markuss Krastiņš (4SM), pedagogs Andris Tilaks

Paralēli konkursa norisei, Ķīpsalas izstāžu centrā, Ogres tehnikuma audzēkņi Lauma Vanka – Melnace (4MD), Miks Krieviņš (4MO),  Daniels Kuģis (4ET) stāstīja un rādīja pasākuma apmeklētājiem paraugdemonstrējumus par Ogres tehnikumā apgūstamajām profesijām un iespējām. SkillsLatvia2024 konkursa norisi, aktivitātes iemūžināja Ralfs Leksis(3VD).

Aktivitātē “Prasmju stafete” vienu no 7 stafetes posmiem – “Koka puzle”, sagatavoja un vadīja, profesionālo mācību priekšmetu pedagogs Jānis Saulītis. Paldies par interesanto aktivitāti!

Līdzjutēju konkursā Ogres tehnikuma komanda ieguva godpilno 1.vietu.  Paldies, Direktores vietniecei audzināšanas un kultūrizglītības jomā Armandai Auziņai, interešu izglītības pedagogiem Lienei Grīnhofai un Reinim Grīnhofam.  Liels paldies audzēkņiem par  dalību  Līdzjutēju konkursā un  sirsnīgo priekšnesumu SkillsLatvia2024 noslēguma ceremonijā.

Paldies visiem audzēkņiem un pedagogiem par aktīvu dalību skolas prezentēšanā!

Plašāka galerija:

https://flic.kr/s/aHBqjBpEc3

https://flic.kr/s/aHBqjBpJLK

Fotogrāfiju autors_SkillsLatvia2024

Gunta Sergejeva

Pedagogs karjeras konsultants