Zemgales kulinārā mantojuma Lieldienu piedāvājumā
Iepazīstiet Zemgales kulināro mantojumu un iedvesmojieties savam svētku galdam.
Afišas dizaina autore Aurēlija Rubene 2GD.
PIRMDIENA 25.03.
Pamatēdiens: Sacepta zivs fileja sarkanā marinādē
Deserts: Rabarberu deserts ar auzu kraukšķi
OTRDIENA 26.03.
Pamatēdiens: C/g karbonādes cepetis ar saceptiem dārzeņiem
Deserts: “Lieldienu” ar brūkleņu mērci
TREŠDIENA 27.03.
Pamatēdiens: Gardā siļķe ar biezpienu un marinētiem sīpoliņiem.
Deserts: Rupjmaizes kātojums ar dzērveņu mērci
CETURDIENA 28.03.
Pamatēdiens: Putraimu biezputra ar grauzdētu bekonu un sieru
Deserts: Vaniļas mērce ar jāņogām
Lai labi garšo!