Ogres tehnikuma audzēkne piedalās profesionālās meistarības konkursā “Biznesa kanvu izaicinājums”

2021.gada 24.-25.martā Liepājas Valsts tehnikumā norisinājās profesionālās meistarības konkurss. Šogad, ņemot, vērā valstī noteikto ārkārtas stāvokli, konkurss notika jaunā, neierastā veidā – tiešsaistē Zoom platformā. Kopumā konkursā piedalījās 16 dalībnieki no 6 profesionālās izglītības iestādēm.

Konkursa pirmajā dienā audzēkņu komandas prezentēja mājas darba uzdevumu par tēmu “Ikdienas paradumu maiņa un labie darbi ilgtspējīgai saimniecībai (ekonomikai).” Otrajā dienā bija jāanalizē uzņēmuma “Dzintars” situācija un kanvas modelī, izmantojot koplietošanas platformu micro.com, jāpiedāvā ilgtspējīgi risinājumi, uzņēmuma darbības uzlabošanai.

Jauniešiem bija iespēja arī noklausīties divas meistarklases -uzņēmuma “Alufactory”, kas ikdienā piekopj videi draudzīgu un zaļu saimniekošanu un principus un attīstības platformas You + vadītāja stāstu gan par uzņēmējdarbības, gan sociālajiem projektiem, un būtiskākajiem faktoriem, kas jāņem vērā izstrādājot pašiem savu projektu.

Ogres tehnikumu pārstāvēja 3VD kursa audzēkne Agnese Kļaviņa un viņas komanda “Fenix” ieguva 3.vietu. Agnese atzīst, ka izlēma piedalīties, jo ieinteresēja mājasdarba uzdevums un atzinīgi novērtē jauniegūto pieredzi.

Skolotāja Linda Pastare saka paldies par atsaucību, sadarbību un ieguldīto darbu.